JKP Doljevac – Spremni smo za zimsko održavanje

igor mikić
Igor Mikić

Doljevački putari spremni su za zimsko održavanje puteva koji su u njihovoj nadležnosti , izjavio je za radio Koprijan, Igor Mikić iz ovog preduzeća.

“Naši radnici su spremni,  jer taj posao već godinama radimo. Trenutno imamo 13 tona soli i oko 160 kubika rizle”-  naveo je Mikić.

Iz JKP Doljevac napominju da je i mehanizacija spremna za intervencije  ukoliko dođe do pojave većih snežnih padavina i nanosa.

– Mi smo, pred zimsku sezonu održavanja puteva, servisirali vozila, što vozila što radne mašine, kako bi sve bilo spremno ukoliko dođe do većih snežnih padavina. Takođe, u ovoj službi imamo raspoređeno oko 30 radnika i nadamo se da nekih većih iznenađenja i nepreviđenih situacija ove zime nećemo imati- zaključuje Mikić u izjavi za naš radio.

Na kraju, Mikić je apelovao na sve  korisnike puteva i učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisa i budu opremljeni opremom za saobraćaj u zimskm uslovima, pogotovo na kritičnim deonicama, i da poštuju propisanu brzinu kretanja u zimskim uslovima.

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *