“Katana kup Pukovac 2017”: Najbolji karatisti na jednom mestu

kk pehari sabljjeMeđunarodni karate turnir “Katana kup Pukovac 2017”, 12-ti po redu, održan  je tokom vikenda u Pukovcu, u organizaciji tamošnjeg Karate kluba. Pored učesnika iz naše zemlje, i nekoliko karate klubova iz inostranstva uzelo je učešća, medju njima i takmičari iz Bugarske i Makedonije, tako da je oko 220 takmičara iz 18 klubova učestvovalo na turniru.

U generalnom plasmanu su najbolje rezultate ostvarili i bili nagradjeni  Karate klub Feniks iz Vranja (1.mesto),  Karate klub Blace iz Blaca (2. mesto ), dok je 3. mesto zauzeo Karate klub Crna Trava Čemernik.  Bokenima su bili nagradjeni najuspešniji takmičar i takmičarka na turniru,  Anabela Stefanović iz Karate kluba Pusta Reka iz Bojnika i Milan Pavlović iz Karate kluba Blace.

I ovog puta smo ugostili veoma kvalitetne takmičare iz raznih klubova naše zemlje i inostranstva, finese su odlučivale ko će biti bolji u svim uzrasnim kategorijama. Čast nam je da pohvalimo i izrazimo duboko poštovanje najstarijem šezdesetogodišnjem takmičaru ovog turnira iz kluba Karate-do KI iz Niša. Najmasovniji klub je bio “Feniks” iz Vranja te smo ih za najveći broj takmičara, kao i nastupa nagradili pravom samurajskom katanom, rekao je radio Koprijanu generalni sekretar Karate kluba Pukovac Miljan Mixa Osmanović. –Kao domaćini, ovog puta, se nećemo hvaliti uspesima naših takmičara,  koji su, moram napomenuti, kao i mnogo puta do sada ostvarili odlične rezultate.

kk deca

Takodje, ceo dogadjaj bio je ulepšan  nastupima dece iz predškolske ustranove “Lane”, odeljenja u Pukovcu, kao i članovima KUD Pukovački vez. Ipak,  zbog lošeg vremena otkazana je planirana poseta doljevačkom Akva parku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *