Muškarac koji je napao sveštenika u Kočanu zadržan u G.Toponici

Meštanin Kočana M.M. (34) zadržan je na lečenju u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici nakon što je pijan napao sveštenika u selu Kočane.

Kako smo već pisali, M.M. je  juče popodne bez ikakvog povoda nasrnuo na predstavnika Srpske pravoslavne crkve koji je alarmirao policiju.

–          Sveštenik iz sela Kočane je u 17.20 prijavio da mu je oštećeno vetrobransko staklo na vozilu te da ga je jedan muškarac u pijanom stanju vređao i psovao. Ta osoba je najpre upućena u Dom zdravlja u Doljevcu, odatle na Kliniku za mentalno zdravlje u Nišu, a zatim u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici gde je zadržana na lečenju. Obavešteno je javno tužilaštvo koje se izjasnilo da se radi o krivičnom delu uništenje i oštećenje tuđe stvari te da se protiv izvršioca zbog vređanja podnese i prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru – saopštila je policija, a prenosi Telegraf.

Prema navodima očevidaca, sveštenik je napadnut u crkvenom dvorištu kada je ulazio u automobil. Pijani meštanin Kočana je psovao i vređao svešteno lice, udarao pesnicama u auto i na vozilo bacio flašu polomivši vetrobransko staklo.

Napadnuti sveštenik je potvrdio incident ali nije želeo da iznosi detalje ovog događaja uputivši nas za komentar na Eparhiju nišku gde nam je rečeno da još nisu upoznati sa ovim događajem.

One thought on “Muškarac koji je napao sveštenika u Kočanu zadržan u G.Toponici”

  1. haha Maki frizer, da su pametni da ga ni ne pustaju odatle, taj ce nekog stvarno da ubije, neko skoro rece da je pretio da ce bombom da raznese prodavnicu neku… budaletina klasicna, rek’o bi mu ja jednu preko oci, nego nece da se namesti situacija za tako nesto 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *