Orljane i Naša krila iz Belotinca dobili nove trenere

Početak prelaznog roka na doljevačkoj fudbalskoj mapi, obeležen je dolascima novih trenera u klubove u Orljanu i Belotincu. Doduše, Orljane je Srđan Marjanović već predvodio, pa se ovo može smatrati njegovim povratkom na stadion Sv. Jovana. Imaće Marjanović težak zadatak da na proleće izbori opstanak sa popularnom ” Žutom podmornicom”, ali znanje, a pre svega iskustvo njemu neće nedostajati.

Za sada iz tabora ovog kluba nema informacija da ima i novih igrača koji bi pojačali tim. Ipak, prelazni rok je tek započeo (traje do 16.2.2024) i sigurno će biti pojačanja u igračkom kadru, tvrde u sportskom sektoru.

Naša krila iz Belotinca su se još pre praznika rastala sa trenerom Ivanom Golubovićem, a od nedelje tim je preuzeo doskorašnji trener Žitorađe Dejan Krstić. Krstić je, kako su u klubu iz Belotinca naveli, uspešno vodio odmladince FK “Radnički” iz Niša, zatim Mladost iz Medoševaca,  FK “Car Konstantin”i  OFK “Brzi Brod”.

Kako smo saznali iz izvora bliskih klubu, u Belotincu se ozbiljno pripremaju da u zimskom prelaznom roku osposobe igrački kadar za najviše ciljeve u Zoni Centar.

Dejan Krstić
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *