Potvrđena izborna lista PUPS-a u Doljevcu

Opštinska izborna komisija u Doljevcu  potvrdila je izbornu listu „Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera Srbije – I Doljevac je Srbija“, pod rednim brojem 2, kaže Tomislav Mitrović, poverenik ove stranke u Doljevcu. On dodaje da će ova stranka  na predstojećim  lokalnim izborima 16. decembra nastupati  samostalno, sa izbornom listom od 37 kandidata na čijem čelu je Nenad Kitanović, poznati privrednik iz Kočana.

Mitrović  očekuje da će nakon izbora zakazanih za 16. decembar, proći cenzus i osvojiti još koje odborničko mesto više, nego u prethodnom sazivu, jer su na listi dobri ljudi, prve svega dobri domaćini.

On se  zahvalio građanima Doljevca koji su podržali listu kandidata PUPS-a za odbornike i time omogućili da ona bude prva koja je do sada prijavljena, posle liste Srpske napredne stranke (SNS).

PUPS ističe da će zajedno sa građanima Doljevca stvarati uslove za dostojan život svih građana u skladu sa proklamovanim načelom „I Doljevac je Srbija“.
PUPS je u prethodnom mandatu u Doljevcu imao dva odbornika i bio veoma konstruktivan partner nosiocu vlasti u ovoj opštini, Srpskoj naprednoj stranci i očekuje ponovo dobar rezultat, zaključuje se Tomislav Mitrović.

Na kraju je pozvao sve građane opštine Doljevac da izađu na izbore i učestvuju u političkom životu i daju glas onima kojima veruju.

M.Jovanović

Foto:PUPS Doljevac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *