Redukovano radno vreme za 1. maj

Tokom prvomajskih praznika većina državnih institucija i ustanova redukovala je svoje radno vreme.  Neće raditi organi lokalne samouprave, kao ni socijalne službe.

Dom zdravlja ima dvadesetčetvoročasovna dežurstva, dok će zdravstvene apoteke tokom praznika raditi, kako smo saznali, skraćeno i to apoteka u centru od 8 do 15 časova u sredu i četvrtak 01. i 02. maja, dok će zdravstvena apoteka u Domu zdravlja  u Doljevcu raditi od 8 do 12 časova, tokom ova dva praznična dana.

Praznično radno vreme imaće i doljevačka ispostava pošte, tako da će se sve uplate, isplate i slanje pošiljki ustaljenom dinamikom odvijati od petka.  Inače, s obzirom na to da su samo utorak i petak u ovoj nedelji radni dani, danas su zabeležene velike gužve na uplatnim mestima u našem kraju.

Što se tiče marketa skraćeno će raditi uglavnom samo sutra. TR Metro, kao i njihova poljoprivredna apoteka u Doljevcu sutra su otvorene do 14 časova, dok će u četvrtak raditi standardno.

Marketi “Čutura” radiće sutra od 6 do 15 sati, dok će trgovinska radnja “Bambi” raditi uobičajeno.

JKP „Parking servis“ – Niš obavestilo je  korisnike usluga da za vreme prvomajskih praznika, u sredu 1. maja i četvrtak 2. maja, preduzeće neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na opštim parkiralištima. U istom periodu neće raditi ni Korisnički servis.

J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *