Saobraćajna nezgoda u naselju 21.maj

Saobraćajna nezgoda sa pričinjenom manjom materijalnom štetom i na sreću bez povredjenih lica dogodila se danas oko 14.30 sati, u naselju 21. maj, u blizini nadvožnjaka.

Naime, prema rečima očevidaca mercedes prokupačkih registarskih oznaka udario je u zadnji deo renoa niških registarskih oznaka.

Prema našim saznanjima nije bilo zastoja u odvijanju saobraćaja na ovoj deonici puta.

Bez obzira na to što se ovaj incident dogodio bez većih posledica, još jednom prenosimo apel nadležnih službi vozačima da  budu krajnje obazrivi u toku vožnje, da brzinu prilagode stanju i uslovima na putu i da  udvostuče bezbedno odstojanje između vozila, kako bi se sprečili lančani udesi i izletanja sa kolovoza.

Naime, kako kažu u AMSS kraj novogodiššnjeg i božžićnog raspusta za osnovne i srednje šškole doneće na ulicama veći broj dece, a posebno na onim koje vode ka šškolama. S obzirom na to da na pojedinim saobraćajnicama ima i snega i leda na kolovozu, AMSS apeluje na sve vozače da, posebno kada se približžavaju peššačkim prelazima, dodatno smanje već ograničenu brzinu i voze oprezno.

Zbog padavina savetuju korišćenje auto-puteva ili puteva koji spadaju u prvi prioritet čišćenja, a na kojima je prohodnost uvek bolja.

Redakcija

Foto: M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *