Veliko interesovanje za izbor Mis Akva parka Doljevac!

Sutra, 21. avgusta, sa početkom u 17 sati u Akva parku u Doljevcu biće održan, prvi put,  izbor za „Mis Akva parka 2018.“ u organizaciji  Unije zanatlija i preduzetnika jugoistočne Srbije  i Turističke organizacije opštine Doljevac.

Kako kaže Saša Miladinović iz organizacionog odbora za izbor Mis Akva parka u Doljevcu, za pobednice ovog takmičenja obezbeđene su vredne nagrade.

  • Sve je spremno za prvi izbor  Mis Akva parka u Doljevcu, a prijavio se veliki broj devojaka koje će učestvovati  u nadmetanju. Kandidatkinje će najpre izaći pred žiri i publiku u večernjoj toaleti, a zatim će prodefilovati u kupaćim kostimima – rekao je u izjavi za radio Koprijan Miladinović.

Kako ističe Miladinović najlepša devojka koja bude ponela titulu Mis Akva parka dobiće pravo da predstavlja našu zemlju u izboru za Top model Evrope u Rimu, a za ostale učesnice obezbeđena su nagradna putovanja u Austriju, Italiju i Sloveniju. Takođe, dobiće i vredne novčane nagrade.

Posetioci će uživati i u dobroj muzici jer će nastupiti mnoga proslavljena muzička imena.

  • Publiku će svojim pevačkim umećem zabaljati Marko Kostić Zvezda Granda, Nemanja Maksimović učesnik Piknovih Zvezda, velika zvezda Hepi televizije Jelena Gugleta, zatim legendarni Rade Vučković, čiji je veliki hit pesma „Nisam te se nagledao“ , a tvorac je i mnogih drugih hitova koje su otpevali drugi poznati pevači, a koji će ujedno i biti član žirija za izbor najlepše devojke – rekao je organizator Miladinović.

On je dodao da će pored ovih proslavljenih imena nastupiti još i učesnici serijala „Nikad nije kasno“ Ljubiša Stanković-Pupica  i finalista Džaja, pored pomenutih nastupiće i mnogi drugi pevači, zvezde u usponu.

Pored dobih muzičkih hitova, biće uručene i nagrade najuspešnijim privrednicima opštine Doljevac od strane Unije zanatlija.

Inače program će trajati do 21 čas, kada će biti proglašena pobednica izbora za Mis Akva parka 2018.

Svi zainteresovani građani, koji žele da prisustvuju ovom događaju, mogu poneti i kupaće kostime, jer će vodeni kompleks raditi uobičajeno, odnosno ovom prilikom produženo do proglašenja pobednice, a cena ulaznice je ostala ista. Tako da će celodnevni boravak koštati odraslu osobu 310 dinara, a ukoliko želite da od 17 sati prisustvujete ovom zabavno-muzičkom spektaklu trebalo bi da izdovojite 210 dinara, koliko košta ulaznica na biletarnici Akva parka Doljevac.

Ova manifestacija izazavala je veliko interesovanje ovdašnje javnosti, pa su izbor za Mis Akva parka podržali mnogi domaći privrednici  poput Ad-Metala  iz Pukovca, Vodogradnje, Šilo-prometa iz Belotinca, kompanije Media sport iz Niša, auto servisa Gaco iz Doljevca i Metal art-a Doljevac. Medijski sponzori su televizije  Art vizija iz Niša i Vlasotince koje će uživo prenositi muzički program i izbor za Mis.

 

M.Jovanović/Radio Koprijan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *