home Društvo, Vesti Kompromis između roditelja đaka i direktora škole o rasporedu smena u Malošištu

Kompromis između roditelja đaka i direktora škole o rasporedu smena u Malošištu

Zbog rekonstrukcije i adaptacije školskog objekta u Belotincu đaci te škole u narednom periodu pohađaće nastavu u Malošištu, a autobuski prevoz je organizovan preko škole.

Međutim, roditelji i đaci iz Malošišta obavešteni su da će se njihova nastava realizovati u poslepodnevnoj smeni što je izazvalo veliko nezadovoljstvo.

Međutim, na predlog direktora OŠ „Vuk Karadžić“ Doljevac Gorana Ilića ponuđen je kompromis i roditelji đaka iz Malošišta su se složili sa predlogom.

  • Zamolio sam roditelje za strpljenje i razumevanje, a kompromisno rešenje ponuđeno je da đaci iz Malošišta do tromesečja pohađaju nastavu u poslepodnevnim satima, a nakon tromesečja doći će do zamene smene sa decom iz Belotinca- kaže Ilić.

Dodao je da je jutros taj predlog prihvaćen od strane roditelja iz Malošišta i da su deca došla na nastavu u drugoj smeni.

M.J.

One thought on “Kompromis između roditelja đaka i direktora škole o rasporedu smena u Malošištu

  1. Sve lepse od lepseg, to znači da deca koja putuju iz okolnih sela u drugom tromesečju idu u skolu u popodnevnoj smeni i vraćaće se kućama u zimsko vreme po mrklom mraku, bas ste deci iz Belotinca, Čapljinca, Batušinca dr okolnih daljih sela učinili medvedju uslugu. Sada će se organizovati protest roditelja iz ovih sela. Sramot šta radite i ne mislite na dobrobit dece. A to što se škola adaptira u ovom periodu kada je počela nastava to je još veća bruka i sramota. Srami se Srbijo, svi smo mi gradjani Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *