home Društvo, Vesti Konačno nastavljeni radovi na izgradnji kanalizacije u Malošištu

Konačno nastavljeni radovi na izgradnji kanalizacije u Malošištu

Posle višegodišnjeg iščekivanja nastavak radova na izgradnji kanalizacije u Malošištu su počeli 17.januara 2020.godine. Ova faza izgradnje podrazumeva izgradnju glavnog voda pored regionalnog puta u dužini od dva kilometra.

Kako kaže Bojan Tošić zamenik direktora JKP Doljevac ovo preduzeće izvodi poverene poslove na izgradnji kanalizacije kao i priključenje korisnika.

Paralelno sa izgradnjom glavnog voda vrši se i priključenje sporednih ulica gde je kanalizaciona mreža ranije urađena.

Tošić ističe da svi zainteresovani građani mogu sklopiti ugovore sa JKP Doljevac o priključenju na kanalizacionu mrežu i to po ceni od 50 hiljada dinara. Svi meštani Malošišta koji su ranije učestvovali u izgradnji mreže, uz donetu potvrdu koju izdaje MZ Malošište, plaćaće priključak 30 hiljada dinara.

Inače, JKP Doljevac neće prekidati radove dok kanalizaciona mreža u ovom naselju ne bude završena, a prema Tošićevim rečima rok za završetak radova je 3 godine,  ali se on nada da će radovi biti kompletirani za dve godine.

One thought on “Konačno nastavljeni radovi na izgradnji kanalizacije u Malošištu

  1. To je trebalo mnogo mnogo ranije uraditi. Ali nema veze nikad nije kasno, stim sto bi trebalo realno naplacivati ljudima i uci u uvid koji je koliko vec dao.Bez prevare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *