home Ekonomija, Vesti Planira se izgradnja nove poslovne zone kod Belotinca

Planira se izgradnja nove poslovne zone kod Belotinca

Još jedan poslovno-radni kompleks planira se u opštini Doljevac, najavljuju iz lokalne samouprave, Odelјenja za urbanizam i inspekcijske poslove. Ujedno pozivaju zainteresovane da, ukoliko žele, izvrše uvid u Plan detalјne regulacije i Urbanistički projekat, a u cilјu upoznavanja sa opštim cilјevima i svrhom njegove izrade, mogućim rešenjima za razvoj, očekivanim efektima planiranja. Uvid u ovaj plan moguć je do kraja sledeće nedelje od 7 do 15 časova, a najavljena je i prezentacija na kojoj će zainteresovani moći da saznaju detalje, a mogu da daju i svoje predloge.

Inače, ova nova poslovna zona nalaziće se u blizini Belotinca, planirana je industrijska, zanatska i ručna proizvodnja, a moguća su i skladišta i stovarišta.

Primedbe i sugestije na izloženi materijal mogu se dostaviti tokom trajanja ranog javnog uvida i javne prezentacije isklјučivo u pisanoj formi, lično na pisarnici ili poštom, Opštinskoj upravi opštine Dolјevac, Odelјenju za urbanizam i inspekcijske poslove, piše na sajtu opštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *