Međarac po peti put izabran za predsednika opštine

Danas je održana konstitutivna sednica SO Doljevac, a po peti put uzastopno za  predsednika opštine izabran je Goran Ljubić Međarac. Inače, novi saziv SO Doljevac, posle nedavnih izbora, ima 33 odbornika SNS-a, dok po 2 imaju SPS i JS. Odbornička grupa SNS-a je  predložila za predsednika Gorana Ljubića, koji je inače i bio prvi na njihovoj izbornoj listi. Ljubić je na tajnom glasanju dobio 33 glasa, i posle izbora je kratko rekao da će nastaviti da radi još bolje, i da će mu glavni zadatak biti dovođenje opštine Doljevac u vrh liste po kvalitetu života.

Sekretar Skupštine Slađana Jovanović, predsednik SO Dejan Smiljković i zamenik predsednika SO Miloš Mitrović na današnjoj sednici

Za zamenika predsednika je izabran Miloš Vukotić, dok je po drugi put uzastopno na mesto predsednika SO Doljevac  izabran Dejan Smiljković.  Njegov zamenik će u ovom mandatu biti Miloš Mitrović. Za sekretara Skupštine je izabrana Slađana Jovanović.

Odbornici su danas takođe tajnim glasanjem izabrali i članove Opštinskog veća Saša Kulić i Gorica Jovanović iz Orljana, Bratislav Kitanović i Slaviša Živković iz Pukovca, Borislav Petković iz Kočana, Saša Grozdanović iz Mekiša i Saša Miljković iz Belotinca.

Komisija broji glasove

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *