Dete podlego povredama, za život majke se još uvek bore!

Teška saobraćajna nesreća koja se danas dogodila, oko 16 sati,  na regionalnom  putu Jasenica-Žitorađa odnela je dva života.U automobilu je bila tročlana porodica.

Kako saznajemo u automobilu marke Pasat nalazila se je porodica iz Glašinca. Vozač D.M. je izgubio život na licu mesta, a spasilačke ekipe iz automobila izvukli su majku S.M. i maloletno dete N.M..

Prema najnovijim infomacijama, iz Zdravstvenog centra “Toplica”, kako je potvrđeno, devojčica stara 11 godina N.M. podlegla je povredama zadobijenim prilikom stravičnog udesa. Što se tiče trenutnog stanja povređene žene S.M. ona je stabilno i zadobijeni prelomi su sanirani i u gipsu je. Inače S.M. je medicinska sestra i radi u Kliničkom centru u Nišu.

Podsetimo, do nesreće je došlo, kada je kamion novosadnskih tablica, iz sada neutvrđenih razloga, skrenuo u suprotnu traku i čeono se sudario sa automobilom u kojem se nalazila ova nesrećna porodica.

Zbog ove teške nesreće, Organizacioni odbor manifestacije Kulturno leto Žitorađa 2018, je hitno zasedao i doneo odluku da se večerašnji program otkazuje zbog ovog nemilog događaja.

M.Jovanović/Radio Koprijan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *