Doljevac: Nožem na komšinice!

Sinoć su u Doljevcu dve žene verbalno napadnute, a na jednu od njih napadač je pokušao da nasrne i fizički. Naime,  kako nezvanično saznaje radio Koprijan od očevidaca ovog nemilog dogadjaja, muškarac star 39 godina sa inicijalima I.B. iz Doljevca je najverovatnije pod uticajem psihoaktivnih supstanci, ali i alkohola najpre počeo da vredja komšinice O.B. i G.S. koje su sedele ispred kuće jedne od njih.  Nakon toga,  na javnom mestu, sa sebe je počeo da skida svu garderobu, da bi onda otišao do kuće po nož, pokušao da nasrne na jednu od njih, a na kraju povrede naneo sebi. Jedna od uplašenih žena je, u pokušaju da pobegne, pala i lakše povredila glavu. I.B. je zatim, nekoliko puta, sebe nožem posekao po telu.

Uznemirene komšije pozvale su policiju, koja je I.B., svog krvavog od povreda koje je sam sebi naneo, nakon ukazane lekarske pomoći, uhapsila. Prema našim saznanjima on se još uvek nalazi u pritvoru.

Inače, ovo I.B. nije prvi incident ovakve vrste, jer je i ranije zbog sličnih izgreda bio lišavan slobode, a već neko vreme komšiluk u ovom delu Doljevca ne može mirno ni da spava, ni da obavlja svoje svakodnevne aktivnosti u strahu od problematičnog komšije.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *