home Društvo, Vesti EU info kutak Niš- „Upoznajmo Francusku – mali dizajneri“

EU info kutak Niš- „Upoznajmo Francusku – mali dizajneri“

EU info kutak Niš u saradnji sa Francuskim institutom u Nišu organizuje još jednu seriju radionica na kojima će se deca upoznati sa  Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem.  U okviru ciklusa kreativnih radionica za decu na kojima razvijamo kreativnost najmlađih i učimo o francuskoj kulturi, ove subote 25. juna od 12h, u prostorijama EU Info kutka u Nišu (Vožda Karađorđa 5), organizovaćemo radionicu „Upoznajmo Francusku – mali dizajneri“, za decu uzrasta od šest do dvanaest  godina kažu iz ove organizacije.

Modna dizajnerka, Jelena Dimitrijević će zajedno sa mališanima dizajnirati modne dodatke za leto, ukrašavati ih detaljima i ručno oslikavati. Šeširi i torbe za plažu će dobiti novo ruho obojeno maštom  dece.

Ova radionica je jedinstveno iskustvo otkrivanja tajni izrade modnih  detalja, pravljenja personalizovanih komada odeće i biće mesto na kome  će deca uživati, kreirati i naučiti zašto je Francuska poznata u svetu  mode. Svako dete nosi svoju kreaciju sa sobom nakon radionice.

Učešće na radionici je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta,  roditelji/staratelji koji žele da prijave decu za učešće na radionici  treba da popune formular koji se nalazi ispod, najkasnije do 24. juna  u 17 sati ili do popune kapaciteta. Prednost prilikom popunjavanja  grupa imaju deca koja prethodno nisu učestvovala na radionicama iz  ovog serijala.

PRIJAVNI FORMULAR –  LINK

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *