Malošište definitivno ispada iz Zone Istok

Posle sednice odbora za hitna pitanja FSS koji je održan u Beogradu, definitivno se zna da će Srpska liga Istok od jeseni imati 18 klubova, a da će zonska takmičenja na istoku  imati po 16 klubova.

Posle ovih odluka takođe  se zna da iz Zone Istok ispadaju Sloga iz Kobišnice, Šarbanovac, Majdanpek  i Malošište. Što se tiče Zone Zapad u niži rang se sele Poljoprivrednik iz Počekovine i Sloga iz Ćićevca. Iz Zone Jug su ispali Lužnica, Polet 1980, i Nebeski andjeli. Srpska liga Istok dakle, brojaće 18 klubova, umesto 16, što praktično znači da Moravac Orion i Trstenik ostaju srpskoligaši. Takođe sve su glasnije priče o odustajanju Jagodine od takmičenja, što znači da će Tabane 1970, zadržati status Srpskoligaša.

Inače novi članovi Srpske lige Istok su Dubočica iz Leskovca, Zaplanjac iz Gadžinog Hana i SFS Borac iz Paraćina. Proširenjem Srpske lige Istok, status zonaša su zadržali Jablanica iz Medvedje, i Napredak iz Drenovca, dok Bošnjane čeka rasplet izmedju Tabana i Jagodine. Inače novi članovi Zone Zapad su Rembas, Jastrebac iz Velikog Šiljegovca, i Dragocvet. U Zonu Istok od ove sezone igraju Orljane, Radnički iz Lubnice, Slatina iz Borske Slatine, Timok i Ozren.

Konačno što se tiče Zone Jug, novi zonaši su Mladost iz Medoševca, Mladost iz Bosilegrada,  Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja  i Jedinstvo iz Pirota.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *