Napadnut predsednik Opštine Žitoradja

Tuču koja se dogodila danas u kabinetu predsednika Opštine Žitoradja, prema rečima prvog čoveka ove Opštine, Ivana Stanojevića, izazvala su dvojica protestanata iz pokreta “1 od 5 miliona”. Naime, kako je Stanojević rekao našem novinaru Dejanu Diniću do incidenta je došlo  nešto posle 13.časova, kada su protestanti Milan Blagojević i Miloš Janaćković došli u zgradu Opštine zahtevajući da  porazgovaraju sa njim. Nakon što su ušli u njegov kabinet, kako dalje kaže Stanojević, od strane Blagojevića i Janaćkovića počela je salva uvreda, psovki i pretnji, što je zatim rezultiralo i napadom na čelnog čoveka Opštine.

Nakon što je čuo komešanje u kancelariji, u prostoriju je, dodaje Stanojević, ušao i njegov vozač Zoran Ćirić i pokušao da spreči dalju eskalaciju sukoba.

Pozvana je i policija, koja je došla na lice mesta. Od svih aktera uzete su izjave, a nakon toga vinovnici ovog dogadjaja  potražili su medicinsku pomoć. Predsednik Opštine Žitoradja Ivan Stanojević, takodje je medicinski zbrinut, dobivši tom prilikom i injekciju zbog povišenog krvnog pritiska.

Još uvek nema zvaničnog saopštenja policije o ovom dogadjaju.

Foto: D.D.

2 thoughts on “Napadnut predsednik Opštine Žitoradja”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *