home Hronika, Vesti Pijan ukrao auto sa tehničkog pregleda pa ga slupao u centru Malošišta

Pijan ukrao auto sa tehničkog pregleda pa ga slupao u centru Malošišta

Nesvakidašnja situacija desila se tokom vikenda u Malošištu. Naime, dvadesetotrogodišnji mladić je  u subotu veče popio koju čašicu više, a zatim automobil koji je bio parkiran na tehničkom pregledu u Malošištu  ukrao, ali nije daleko stigao. Naime, kako je bio pod dejstvom alkohola krađa automobila se završila neslavno, jer ga je slupao u centru sela. Na sreću, mladić je prošao bez nekih težih povreda, a pričinio je veću materijalnu štetu na automobilu koji je „pozajmio“ sa tehničkog pregleda.

U našu redakciju stiglo je i saopštenje PU Niš o ovom nesvakidašnjem događaju u kojem se kaže: Dvadesettrogodišnji vozač se sumnjiči da je 04. septembra, u okolini Dolјevca, ukrao neregistrovano vozilo „opel“ sa parking prostora jednog tehničkog pregleda,  a potom se udalјio sa lica mesta.

Upravlјajući ukradenim vozilom, bez vozačke dozvole, sa 1,84 alkohola u organizmu, dvadesettrogodišnji mladić se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nezgodu tako što je udario u parkirano vozilo i oštetio ga.

Nakon zadržavanja, Prekršajni sud u Nišu izrekao mu je novčanu kaznu u iznosu od 185.000 dinara, a policija će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, stoji u saopštenju PU Niš.

Kako saznajemo, vozač koji je ukrao neregistrovano vozilo je  iz Malošišta.

 

Foto: Radio Koprijan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *