Predizborni skup Jedinstvene Srbije u Doljevcu

Koliko su za sve partije koje učestvuju na lokalnim izborima u Doljevcu oni važni pokazuje i veliki broj političara, koji ovih dana posećuju našu opštinu, s namerom da privuku glasače i svojim opštinskim odobrima pruže podršku. Da je shvatilo ozbiljnost izbora pokazuje i rukovodstvo Jedinstvene Srbije koje je na predizborni skup u Doljevcu, održan sinoć, došlo sa predsednikom partije, predsednikom Skupštine grada Jagodine i narodnim poslanikom Draganom Markovićem Palmom i čak četiri potpredsednika.

Marko Stošić

Lider stranke Dragan Marković Palma istakao je tom prilikom da je ova partija u praksi pokazala da uvek realizuje ono što obeća, a to su pre svega socijalna pravda, izdvajanja za poljoprivrednike, borba protiv bele kuge, nova radna mesta, a da su gradjani Jagodine to prepoznali time što su mu dodelili već peti mandat.”Naša partija se uvek borila za porodicu, tako da sve što radimo, radimo u njenom interesu”, istakao je Palma, dodajući da “sve mere populacione politike koje se u poslednje vreme primenjuju u državi, od nas su prepisane. Grad Jagodina već osam godina daje 1200 evra za svaku bebu, a čak 3000 evra za sve parove koji posle 38 godine sklope brak. Naš je stav da svaka žena koja ima decu, a ne radi mora da bude korisnik lokalnog budžeta, a imamo i praksu da svakog meseca organizujemo prijem gradjana kako bismo čuli njihove probleme. Pa neka me neki i dalje ismevaju zbog izjave : A za gospodju 2000 dinara! Ja ću i dalje  nastaviti da pomažem gradjanima. Zalažemo se i za decentralizaciju, jer ne može svaki gradjanin, za sve što mu treba, da trči za Beograd”, rekao je lider JS pred okupljenim Doljevčanima.

U izjavi radio Koprijanu Dragan Marković Palma je dodao da se nada dobrom rezultatu na izborima u Doljevcu. – Očekujem da ćemo biti drugi i da bez nas neće biti moguće formirati vlast.  Osvrćući se na predizborne koalicije koje su ranije bile praksa u Doljevcu, što sada nije slučaj, Palma je rekao da je sa Ivicom Dačićem dogovoreno da tamo gde opštiniski odbori ne mogu da se slože, partije nastupe samostalno. – Na kraju se ispostavi da je tako i bolje, jer kada se saberu glasovi koje je svaka partija na lokalu dobila samostalno, to bude više nego što dobijemo kada nastupamo u koaliciji.

Inače, na predizbornom skupu u Javnoj biblioteci u Doljevcu govorili su  i poverenik JS za opštinu Doljevac Marko Stošić, koji je istakao da su veća izdvajanja za poljoprivredju, s obzirom na to da smo pretežno poljoprivredni kraj, neophodnost, kao i ulaganja u sport, s namerom razvoja zdravih stilova života kod dece.

Prisutnima su se obratili i poljoprivrednik iz Šarlinca Oliver Mitrović i student ekonomije Jana Milenković iz Malošišta, podmladak JS u Doljevcu.

Jedinstvena Srbija se na listi za doljevačke nalazi pod rednim brojem četiri.

Tekst i foto: J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *