Rok za podnošenja zahteva za podsticaje u poljoprivredi do 30.aprila

Iz lokalne samouprave, odeljenja za poljoprivredu u Doljevcu,  podsećaju poljoprivredne proizvođače da je počelo podnošenje zahteva za osnovne podsticaje u poljoprivredi.

Kako ističu, olakšavajuća okolnost za  poljoprivrednike je ta da neće morati da prikupljaju račune za đubrivo, već da će sada sve to biti objedinjeno u jednom zahtevu.

  • Ove godine, iznos za osnovne podsticaje u poljoprivredi, iznosi dve hiljade dinara po hektaru, s tim što  se dodaje  subvencije za večtačko đubrivo, takođe, u iznosu od dve hiljade dinara, pa će podsticaj od četiri hiljade dinara biti objedinjen na jednom zahtevu. – napominju iz odeljenja za poljoprivredu u opštini Doljevac.

Rok za podnošenje zahteva je 30.april 2018.godine, a ovdašnji poljoprivrednici mogu se obratiti odeljenju za poljoprivredu u Doljevcu  za pomoć pri popunjavanju zahteva.

Ukoliko imaju neka pitanja ili nedoumice, da ne bi išli u Upravu za trezor u Nišu, mogu se obratiti za pomoć zaposlenima u Opštinskoj upravi, na šalteru broj 5 ili putam telefona 018/4810.056 lokal 19, svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *