Saopštenje OO SNS-a

Povodom situacije u kojoj su se na protestima protiv vlasti pojavila osoba koja je nosila vešala Opštinski odbor vladajuće stranke izdao je saopštenje koje je dostavljeno redakciji radio Koprijana. U saopštenju stoji:

“Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Doljevcu najoštrije osuđuje najnoviju pretnju pristalica i predstavnika Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza, pretnju vešanjem sinu predsednika države Aleksandra Vučića, i poziva nadležne organe da preduzmu odgovarajuće mere.

Želimo da kažemo da  je ovakva komunikacija veoma opasna i vodi u  dalјu eskalaciju i polarizaciju našeg društva. Pitamo vas gospodo iz SzS, da li su vešala i pretnja deci vaša politička ponuda našem narodu i evropske vrednosti i evropski put kojim želite da nas vodite? Izgleda da  bolјe verovatno i nismo mogli da očekujemo od ove grupe  propalih političara u Srbiji.

Mi ćemo nastaviti da radimo i gradimo za budućnost naše dece, a ovima koji bi da nas vešaju, linčuju i vrate u mračnu prošlost kada su plјačkali i razarali Srbiju poručujemo da ih se nismo uplašili i da narod u Srbiji nikad više neće dozvoliti da ih vode takve siledžije i nasilnici.”

Saopštenje je potpisao predsednik OO SNS Doljevac Dejan Smiljković

2 thoughts on “Saopštenje OO SNS-a”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *