Udes kod Knežičke reke (Foto)

Jutros oko 8 sati došlo je do saobraćajne nezgode kod Knežičke reke, na sreću teže povređenih nije bilo, a pričinjena je materijalna šteta. U nezgodi su učestvovala dva automobila. Kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom marke Ford Focus,  vozač Fiata  je skrenuo i udario u drvo kod Knežičke reke. Prema rečima  očevidaca jedan od putnika u automobilu koji je udario u drvo bio je kratko u nesvesti. Automobil Fiat se kretao iz pravca Niša ka Malošištu, a pretpostavlja se da je vozač Forda, sa starog auto-puta, hteo da se uključi na regionalni put.  Do udesa je došlo, prema rečima očevidaca, najverovatnije zbog nepropisnog uključenja jednog od učesnika saobraćaja.

Kako, nezvanično saznajemo, ekipe policije i hitne pomoći brzo su reagovale i došle na licu mesta. Prema našim saznanjima vozač i suvozač iz automobila koji je udario u drvo su iz Belotinca. Prilikom ukazivanja pomoći, kažu svedoci nezgode, vozač se žalio na povredu kuka, ondosno karličnog dela. Suvozač je prilikom udarca u drvo zadobio veće povrede od vozača. On je kratko bio u nesvesti i ima povredu kuka. Obojica su, sa dva vozila hitne pomoći, transportovani u KC Niš na dalju dijagnostiku i lečenje. Prema našim poslednjim saznanjima  suvozač je upućen na grudnu hirurgiju jer se sumnja da ima povrede grudnog koša.

Uviđaj je obavila saobraćajna policija, a tačan uzrok nesreće pokazaće istraga.

M.Jovanović/ Foto Z. Stanojević/Foto N.Jovanović

3 thoughts on “Udes kod Knežičke reke (Foto)”

  1. Ko god je odobrio spajanje reginalnog i bivseg starog autoputa na onakav nacin nema gram mozga ni osnovno znanje o bezbednisti u saobracaju.Ne zna se ni ko ima prvenstvo prolaza niti je horizontalnom i vertikalnom signalizacijom adekvatno obelezeno.Pod hitno zatvoriti ogradom sva onakva ukljucenja da ne bude jos nesreca i daleko bilo žrtava

  2. mene je pre desetak dana isekao traktor kretao se iz malosista ka knezickoj reci i odjedneom na 20 metara skrece ispred mene da se ukljuxi na stari autoput ni sam neznam kako sam izbegao da ga ne udarim.treba da se ogradi,ostaviti samo jedno ukljucenje regulisano semaforima,jer seljaci neznaju znakove.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *