Uskoro rekonstrukcija centralne škole u Doljevcu

Uskoro se očekuje kompletna rekonstrukcija centralne škole u Doljevcu. Trenutno se izvode radovi na kompletnoj rekonstrukciji i adaptaciji škole u Malošištu, a vrednost investicije je oko 75 miliona dinara. Kancelarija za javna ulaganja izdvojiće neophodna novčana sredstva i za uređenje doljevačke škole, rekla je načelnica u lokalnoj samoupravi Jelena Ilić.

Opštini Doljevac je prilikom određivanja prioritetnih objekata za rekonstrukciju i adaptaciju usvojen je zahtev i za rekonstrukciju škole u Doljevcu. Prvi korak u celoj proceduri je i sprovođenje ankete među korisnima objekta, odnosno učenika, nastavnika i tehničkog osoblja u školi.

  • Naš stručni tim je juče u holu škole sproveo anketu među korisnicima objekta. Tačnije, anketirani su učenici sedmog razreda ove obrazovne ustanove, koji su popunili anketu, a ista će biti sprovedena i nakon završena rekonstrukcije kako bi se uporedila zapažanja učenika. Dakle, oni su sada, kroz anketni listić, izneli svoja mišljenja u vezi školskog objekta, a isti učenici daće svoje mišljenje nakon obavljenih radova- istakla je načelnica Ilić.

Planom je predviđena kompletna rekonstrukcija osmogodišnje škole u Doljevcu. Biće zamenjeni podovi u svim učionicama, unutrašnja stolarija, a kako bi bio energetski efikasan objekat, biće urađena i spoljašnja fasada po svim standardima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *