Uskoro u Pukovcu džudo klub

Najuspešnija džudistkinja sa naših prostora Dijana Stanković iz Pukovca od skoro članica Crvene zvezde, osvojila je nedavno sa svojim klupskim drugaricama bronzanu medalju, na državnom ekipnom prvenstvu, a za iduću godinu pored toga što namerava da nastavi  niz dobrih rezultata, ima u planu i da se posveti  razvoju ovog sporta i u svom rodnom mestu.

Naime, kako je istakla u razgovoru za radio Koprijan, od 01. februara  iduće godine, svi koji vole džudo i planiraju da treniraju ovaj sport, imaće mogućnosti za tako nešto i u ovom kraju. – Tamo gde sam započela svoju karijeru, u Pukovcu, želim da otvorim džudo klub, kako bih svima koji to žele, a nemaju mogućnosti da putuju do okolnih gradova na treninge, pružila mogućnost da treniraju ovaj sport. S obzirom na interesovanje, koje je u ranijem periodu iskazano za ovaj sport, očekujem da ćemo, kada počnemo sa radom imati puno polaznika.

Ovom prilikom pozvala je sve zainteresovane, naročito decu, da joj se već posle novogodišnjih praznika, jave i raspitaju za detalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *