Divan gest učenika Srednje škole Doljevac:Poklon za sve drugarice iz razreda

Divan gest za drugarice iz razreda, a povodom 8.marta, priredio je danas učenik Srednje škole u Doljevcu, Vlastimir Kitanović iz Pukovca, poklonivši svima njima po čokoladu. Pokazao je tako kako jedan mali znak pažnje može puno da znači.

Kako ovaj učenik IIIe razreda kaže za Radio Koprijan ovo nije prvi put da je na ovaj način čestitao drugaricama iz odeljenja Dan žena, s obzirom na to da je nešto slično učinio i prošle godine. -Tada je to za njih bilo pravo iznenadjenje, bile su baš oduševljene, dodaje. Sada već ovakav vid pažnje od njega polako postaje tradicija. Na ideju je, ističe, došao sam, poklona je bilo i za profesorke, a iznenadjenja naravno priprema i za ukućanke.

Na našu konstataciju da je sada verovatno najpopularniji dečko u odeljenju, Vlastimir kroz smeh kaže da je on jedini dečko u odeljenju, pored 18 devojčica.

Na kraju ćemo zaključiti onda da je Vlastimir verovatno najpopularniji dečko u školi, jer je ovim lepim gestom pokazao da se frajer ne postaje, nego se jednostavno radja.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *