Policija u Dolјevcu zaustavila vozača koji je vozio 143,7 km/h i pod dejstvom marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isklјučili su iz saobraćaja 30 vozača koji su upravlјali vozilom pod dejstvom alkohola i trojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola zadržala je vozače „opela“ (28) i „audija“ (45) koji su vozili sa 2,47, odnosno 2,14 promila alkohola u organizmu i protiv njih će, zbog nasilničke vožnje, biti podnete prekršajne prijave.

Policija u Dolјevcu zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je upravlјao „folksvagenom“ brzinom od 143,7 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 60 i pod dejstvom marihuane, a u Nišu dvadesettrogodišnjeg vozača „sitroena“ koji je vozio brzinom od 103,4 kilometra na čas na delu puta gde je ograničenje 60, sa 1,82 promila alkohola u organizmu i pod uticajem kokaina i amfetamina.

Takođe, patrola u Merošini zadržala je dvadesetjednogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je vozio pod dejstvom marihuane.

Inače, na području Niša tokom proteklog vikenda otkrivena su ukupno 424 saobraćajna prekršaja.

Apelujemo na vozače da poštuju ograničenje brzine, da ne upravlјaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, jer time čuvaju kako svoj, tako i živote drugih učesnika u saobraćaju, navodi se u saop[tenju PU Ni[.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *