Medjarac: U predizbornoj kampanji bez napadanja političkih protivnika

Prva lista za lokalne izbore u Doljevcu već je predata, a radi se o listi Srpske napredne stranke, koju na lokalu predvodi predsednik privremenog organa opštine Doljevac opštine Goran Ljubić Medjarac. Kako je Ljubić istakao u izjavi za Radio Koprijan tim povodom, ono što je za gradjane najbitnije je da će se dalje nastaviti sa investicijama i ulaganjima u našu opštinu.

Naglasio je i da se u predstojećoj kampanji neće baviti prepucavanjima sa političkim neistomišljenicima, već samo demantijima izjava koji pojedini opozicionari plasiraju ovih dana u okviru svoje političke kampanje. Konkretno, kako je naglasio, radi se o predsedniku Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Doljevcu Marku Stošiću koji, prema Ljubićevim rečima, putem društvenih mreža iznosi neistine o tome kako on nema prava na kandidaturu za predsednika opštine na izborima koji nam predstoje. –Poručio bih mu da malo bolje pogleda zakone.

Medjarac podseća da je dao ostavku na funkciju predsednika opštine kako bi smanjio troškove koji neminovno proizilaze oko izbora, a koji bi bili oko 5 do 6 miliona dinara. –Ako neko želi da glasa za listu na kojoj sam ja prvi, glasaće i u aprilu i u decembru. Siguran sam da sam radio ispravno. A samo neko ko nije siguran u ono što je radio ne bi smeo da da ostavku.

Dodaje i da baviti se neistinama  je jako loše po onog ko ih plasira.-Poenta priče je, pošto me je povukao za jezik, da svako ko glasa za listu koju predvode Palma i Marko Stošić, glasa za Jagodinu, a ne za Doljevac. Kad ja imam recimo 80 posto glasova onda mnogo više mogu da povučem za Doljevac, a ako bi te cifre imao Palma onda bi on vukao sredstva za Jagodinu. Ja sam lokal patriota koji radi za Doljevac. Ja ne razumem da neko svesno radi neke stvari, neću reći baš protiv svoje opštine, ali ako malo razmisli i stavi prst na čelo videće i sam da od toga nema sreće, zaključuje Medjarac.

Podsetimo, izbori su zakazani za 3.april, a glasa se na parlamentarnim i u pojedinim opštinama, poput naše, i na lokalnim izborima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *